Biscuiti bicolori

Ingrediente:
300gr. faina, 150gr zahar, 2 galbenusuri, 200 gr unt rece sau margarina, 2 linguri cacao sau pudra de roscove.

Mod preparare:
Se pun intr-un vas ingredientele pentru compozitia alba: 150gr faina, 75 gr. zahar, 1 galbenus, 100 gr unt sau margarina, se framanta o bila de aluat pe care o invelim in folie si o dam la frigider. Se face un aluat negru cu restul ingredientelor si il dam la frigider. Dupa o ora scoatem aluaturile, intindem 2 foi, una alba, una neagra care le punem una peste alta si le rulam. Se pune iar la frigider pana se intareste pentru a se putea taia( minim 2 ore). Se scoate, se taie felii si se pun in cuptor la 150grade, 15 minute dupa care daca vreti biscuiti crocanti se intorc si se mai tin 5 minute, daca nu, se scot pe farfurie si se mananca. Pofta mare
Biscuitii sunt foarte buni si pentru copii mai mici de 1 an, cand incep sa le apara dintii, dar sub atentia unui adult
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu