Pandispan animale

Ingrediente
7 oua ;7 linguri apa;7 linguri ulei;1 cana si jumatate faina;1 cana si jumatate zahar
zahar vanilat;2 linguri cacao
Mod de preparare
Se separa ouale, se bate albusul spuma bine, se pune zaharul cu apa la foc mic pana se face sirop apoi se toarna fierbinte peste albus batand cu mixerul , peste se pune uleiul si se bate, se pun galbenusurile si se bate, apoi faina amestecand pana se omogenizeaza.Se unge o forma si se toarna compozitia pastrand un pic pentru a se amesteca cu cacao, punand si aceasta compozitie peste cealalta.

Eu am pus compozitia cu cacao in labutele si boticul ursuletului si apoi am dat putin la frigider sa se intareasca, apoi am pus compozitia alba. Am pus si cateva visine de la congelator pt aroma. Se coace la foc potrivit 40-45 minute. O surpriza placuta pt oricine

 
 























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu