Zahar granulat

Ingrediente:
100gr zahar pudra cumparat, 8gr apa, optional colorant

Mod de preparare:

Se framanta zaharul cu apa pana devine ca o plastelina, daca e prea moale mai puneti zahar, daca e prea tare mai puneti apa. In reteta originala erau 10gr de apa dar a iesit prea moale. Pentru persoanele care stiu trebuie sa iasa ca pasta de zahar. Se razuie pe razatoarea mica direct in tava pe hartie de copt, eu am pus in tava teflonata si merge fara hartie de copt. Am pus tava sus pe dulap in bucatarie si a doua zi erau gata. Dar am avut grija sa nu fierb nimic sa nu se faca abur. 

Mod de folosire:
Pe briose, pe biscuiti, in locul drajeurilor colorate cumparate si pline de..., nu se topesc in cuptor, si arata fermecator mai ales colorate. Eu am facut pentru incercare albe special pentru bensone, dar promit sa fac si colorate in curand . Pentru pastrare am folosit un bol tupperware cu inchidere ermetica pus in debara(nu in bucatarie)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu